Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Οδηγός αστικού λεωφορίου σΤην Γερμανία / Πρόγραμμα εκμάθησης

Η PRIMAJOB κάνει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τους επαγγελματίες οδηγούς η και για νέους οδηγούς που θέλουν να εργαστούν επαγγελματικά σαν οδηγοί αστικών λεωφορείων στην Γερμανία. 
Δίνουμε την δυνατότητα σε άνεργους που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες οδηγοί , να εργαστούν στις αστικές συγκοινωνίες σε διάφορες πόλης της Γερμανίας.
Η PRIMAJOB έχει κάνει νέες συμφωνίες με επιλεγμένες σχόλες οδηγών στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, με στόχο να παρέχουμε στους οδηγούς που προτιθέμεθα να προσλάβουμε δίπλωμα λεωφορείου με Π.Ε.Ι σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος .
Αναφερόμαστε σε κατόχους διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας που θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης Δ’ Κατηγορίας με Π.Ε.Ι. , καθώς και σε κατόχους διπλώματος οδήγησης Β’ κατηγορίας που θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης Δ’ κατηγορίας με Π.Ε.Ι. 
Συνεχίζοντας το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα γλωσσομάθειας της γερμανικής γλώσσας επίπεδου Β1, σε συνδυασμό με την βοήθεια για την απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος λεωφορείου , παρέχουμε πλήρης και ολοκληρωμένη κατάρτιση για εύκολη και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση στην Γερμανία .
Πάντα, με την φροντίδα, και την διαρκή μέριμνα για τους συνεργάτες μας.
Αιτήσεις :
Αποστολή βιογραφικού (euro pass CV)
στο e-mail: pwsm66@yahoo.gr
Και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
τηλέφωνα επικοινωνίας : +30 2392 110 534 - +30 6986 600 466
Πατσιλας Βασίλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου