Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
       Σήμερα που τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου καλά πολλοί Έλληνες ψάχνουν για δουλειά στην Γερμανία. Ένας από αυτούς λοιπόν, ήμουν και εγώ...
       Αυτό το ιστολόγιο έχει σκοπό να βοηθήσει όλους όσους ενδιαφέρονται να αφήσουν την Ελλάδα και να έρθουν εδώ για να εργαστούν. Σε αυτό θα σας βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ δίνοντας συμβουλές, πληροφορίες αλλά πάνω από όλα θα σας καθοδηγήσω και μπορεί να σας βρω και δουλειά να ξεκινήσετε!
      Θα αναρωτηθείτε όμως γιατί τα κάνω εγώ όλα αυτά, τι έχω να κερδίσω;; Η απάντησή μου είναι πως και εγώ ήμουν ένας από εσάς και πνιγμένος στα χρέη... όπως λοιπόν βοήθησαν εμένα θα βοηθήσω και εγώ όποιον θέλει να έρθει να εργαστεί εδώ.
     Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα να πάρετε πληροφορίες. Για οποιαδήποτε άλλη απορία δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail στο :
Heilbronn, Germany 22/3/2012
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.Α!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή